• Deskundig
  • Specialistisch
  • Gecertificeerd

Bouwhekken

Bouwhekken huren

Wanneer u bouwhekken wilt huren, bent u bij een gerenommeerd verhuurbedrijf als Lekkerkerker aan het juiste adres. Met de bouwhekken van Lekkerkerker weet u zeker dat u uw bouwlocatie veiligstelt. Hierbij kunt u rekenen op bouwhekken met de nodige kwaliteit. De bouwhekken die wij te huur aanbieden zijn namelijk verstevigd met een middenbuis, waardoor ze extra sterk zijn en minder snel zullen beschadigen.

De bouwhekken die u bij Lekkerkerker kunt huren

Hieronder vindt u het overzicht van onze bouwhekken. Bouwhekken worden voornamelijk gebruikt ter afsluiting van uw terrein ter bescherming van uw materialen. Wij hebben er daarom voor gekozen u de meest stevige bouwhekken te huur aan te bieden, om zodoende bij te dragen aan de best mogelijke bescherming. Bij elk bouwhek krijgt u automatisch een voet en een klem en dat allemaal voor dezelfde prijs.

Mogelijkheden bij het huren van bouwhekken bij Lekkerkerker

Wilt u een bestelling van 26 bouwhekken of meer plaatsen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze speciaal ingerichte all-in containers. Deze containers zijn voor u beschikbaar bij bestelling van 26 of 30 bouwhekken. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het huren van stalen rijplaten en oprijschotten.

Neem contact op

Meer informatie over het huren van bouwhekken bij Lekkerkerker? Wilt u ons nog wat vragen over de bouwhekken die wij te huur aanbieden? Of wenst u direct een offerte aan te vragen? Neem dan vrijblijvend contact op en bel naar 010 – 298 58 58. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Voor meer informatie over de verhuur van bouwhekken kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers via verhuur@lekkerkerker.com of vraag hier direct uw offerte aan.