Aanleg van tijdelijke bouwterreinen en bouwwegen
Lekkerkerker Rotterdam is sinds jaar en dag een begrip als het gaat om het verhuren van stalen rijplaten en draglineschotten. Ook met onze kuststof rijplaten, oprijschotten en bouwhekken maakt u van uw bouwterrein een goed toegankelijke werkplaats.

Op ons moderne opslagterrein van 2,5 hectare in Rotterdam Noord-West kunnen wij rijplaten snel en efficiënt laden, lossen, schoonmaken en repareren.

 

Vacature Medewerker Verhuur Administratie

(36-40 uur per week)
Ben jij klantvriendelijk en leg je afspraken nauwkeurig vast?
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een informeel Rotterdams familiebedrijf in de bouwsector?
Lees dan snel verder!

Hoe ziet de functie eruit?
Als Medewerker Verhuur Administratie ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de aanvragen voor (verhuur en transport van) diverse verhuurmaterialen in de administratie. Ook volg je het administratieve proces bij het afhalen en retourneren van deze materialen. Daarbij sta je chauffeurs aan de balie te woord en verstrek je correcte afhaal- en retourbonnen. Wij verwachten dat je binnen de hectiek van de dag zeer zorgvuldig blijft werken.
Je hebt dagelijks telefonisch en per e-mail contact met onze klanten; je fungeert als het eerste aanspreekpunt. In deze functie is het belangrijk dat je niet alleen klantvriendelijk bent, maar ook snel kunt schakelen. Een goede interne afstemming met de andere medewerkers verhuur en de terreinmedewerkers is daarbij essentieel.

Wat heb je nodig voor deze functie?
Bij Lekkerkerker verwachten wij van jou dat veiligheid en integriteit altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je hebt een commerciële, proactieve, enthousiaste en ondernemende instelling.
• Je beschikt minimaal over een MBO niveau 4 diploma;
• Je hebt aantoonbare ervaring met een verhuuradministratie;
• Je hebt affiniteit met de bouwsector;
• Het is een pre als je ervaring hebt met Oracle en Excel;
• Je kan goed overweg met de computer en bent in staat om nieuwe en soms ingewikkelde systemen snel onder de knie te krijgen;
• Je bent stressbestendig en kunt meerdere zaken tegelijk beheren.

Wat bieden wij jou?
Een interessante en uitdagende baan in een prettige werkomgeving waar je kan meebouwen aan de ambities voor de komende jaren. Wij bieden jou graag een goed salaris passend bij jouw ervaring. Daarnaast kent ons bedrijf uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vergoeding van ziektekosten en pensioen bij bpfBOUW, evenals opbouw van adv- en vakantiedagen volgens de CAO Bouw en Infra. Het betreft bij voorkeur een fulltime functie met werktijden tussen 6.00 en 18.00 uur in overleg met de andere teamleden.

Waar ga jij werken?
Op ons kantoor op Bedrijventerrein Rotterdam Noordwest aan de Vareseweg 125.

Heb jij interesse in deze functie?
Stuur dan jouw CV en motivatie uiterlijk 20 juli naar estella@lekkerkerker.com. Voor meer informatie over de inhoud van de functie en andere vragen kun je contact opnemen met Estella Verwaal, telefoonnummer 010-2985858.