Lekkerkerker Rotterdam is een familiebedrijf dat in 1905 door Johannes Lekkerkerker werd opgericht als aannemerij van sloopwerken. In de jaren ’70 is het verhuurbedrijf daaruit ontstaan. Na de verkoop van Sloopwerken Lekkerkerker Rotterdam in 2016, konden wij ons volledig richten op de ontwikkeling van de verhuur.

Wat kan Lekkerkerker voor u betekenen?
Lekkerkerker Rotterdam B.V. stelt haar klanten in staat om werkterreinen snel en effectief bruikbaar te maken. Met onze stalen en kunststof rijplaten, draglineschotten, oprijschotten en bouwhekken kunnen onze klanten in de sector bouw & infra, industriële klanten, overheden en organisatoren van festivals hun terreinen tijdelijk afzetten, beschermen en begaanbaar maken voor alle soorten van (zwaar) transport.

Wat kunt u van Lekkerkerker verwachten?
Als marktleider op het gebied van stalen rijplaten verhuur leveren wij kwalitatief uitstekende materialen. Daarnaast blinken wij uit door persoonlijke en zorgvuldige dienstverlening. Onze positie als vooraanstaand verhuurder willen we de komende jaren verder versterken door met name te investeren in technologische toepassingen en logistieke verbeteringen.