Pand LekkerkerkerZoekt u een betrouwbaar verhuurbedrijf voor uw rijplaten en draglineschotten in Nederland, kies dan voor LEKKERKERKER ROTTERDAM B.V. Lekkerkerker is het grootste verhuurbedrijf voor uw rijplaten en draglineschotten in Nederland.

Lekkerkerker Rotterdam is al 112 jaar een familiebedrijf dat vol trots volledig gecertificeerd en MVO gemotiveerd te werk gaat!

Wij verhuren diverse afmetingen stalen en kunststof rijplaten, draglineschotten, oprijschotten en bouwhekken. Wij hebben meer dan 80.000 stalen en kunststof rijplaten in diverse afmetingen.

Nieuw zijn onze kleinere kunststof rijplaten van 45 kg. Met handvatten aan beide zijden zijn deze plaatjes heel makkelijk te hanteren.
Ook nieuw in het assortiment zijn onze oprijschotten. Deze schuine schotten maken het op- en afrijden van draglineschotten veiliger. Daarnaast voorkomen zij ook schade aan de draglineschotten zelf.

Op ons 2,5 hectare bedrijventerrein in Rotterdam Noord-West hebben wij een grote voorraad bouwhekken staan waarmee u uw bouwlocatie veilig kunt stellen. Aangezien kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, zijn onze bouwhekken verstevigd met een middenbuis.

Wilt u liever kopen? Dat kan ook, want wij hebben voor de handel zowel nieuwe als gebruikte rijplaten, draglineschotten, oprijschotten en bouwhekken met diverse specificaties.

Heeft u een eigen voorraad rijplaten die aan een opknapbeurt toe zijn? Wij walsen ook voor derden, vlak en strak!

Lekkerkerker beschikt over de volgende certificaten: SGS : MVO fase 3, ISO 9001, ISO 14001, VCA*