• Deskundig
  • Specialistisch
  • Gecertificeerd

Met de kleinere kunststof rijplaten van 45 kg met handvatten aan beide zijden, kunt u zelf platen uitleggen op het terrein. Het doel kan zijn om de ondergrond te beschermen tegen licht verkeer die schade kan veroorzaken of om een droog overpad voor voetgangers te creëren.

Heeft u een bouwproject, evenement of andere situatie waarvoor u kunststof rijplaten wilt huren? Lekkerkerker is de naam die u zoekt! Wij zijn een betrouwbaar verhuurbedrijf voor al uw rijplaten en draglineschotten en zijn gevestigd in Rotterdam. Doordat wij beschikken over de nodige certificeringen, zoals MVO fase 3, ISO 9001, ISO 14001 en VCA*, kunnen wij u een hoge mate van deskundigheid garanderen. Kiest u ervoor om uw kunststof rijplaten te huren bij Lekkerkerker? Vraag dan direct een offerte aan!

Verschillende kunststof rijplaten te huren bij Lekkerkerker

Het biedt vele voordelen om te kiezen voor kunststof rijplaten in plaats van stalen rijplaten. Zo zijn kunststof rijplaten licht in gewicht en daarom gemakkelijk met de hand te verplaatsen. Wanneer u besluit uw kunststof rijplaten te huren bij Lekkerkerker, heeft u keuze uit rijplaten in twee verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen voor een kunststofrijplaat met een lengte van 3 meter en een dikte van 15mm voor het lichtere werk. Heeft u wat zwaardere werkzaamheden, kies dan voor de kunststof rijplaten met een lengte van 4 meter en een dikte van 20mm. Wat uw toepassing ook is, u kunt er de juiste kunststof rijplaten voor huren bij Lekkerkerker! Ook is het mogelijk om rijplaten te kopen bij ons.

Offerte? Vragen? Neem contact op!

Heeft u interesse in onze kunststof rijplaten? Vraag dan direct een offerte aan. U doet dit door contact met ons op te nemen via 010 – 298 58 58. Ook wanneer u nog wat meer informatie wenst of ons nog wat wilt vragen, kunt u ons altijd even bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag.

Hieronder vindt u het overzicht van onze kunststof rijplaten. De kunststof rijplaten zijn licht in gewicht en daarom makkelijk met de hand te verplaatsen. Wij hebben de kunststof rijplaten in twee verschillende afmetingen, voor het hele lichte werk en het iets zwaardere werk. Huurt u ook graag oprijschotten? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Code502501
Lengte in mm3.0004.000
Breedte in mm1.0001.000
Dikte in mm1520
Gewicht in kg4580

Voor meer informatie over de verhuur van kunststof rijplaten kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers via verhuur@lekkerkerker.com of vraag hier direct uw offerte aan.