• Deskundig
  • Specialistisch
  • Gecertificeerd

Bouwhekken

Dé specialist wanneer u kwalitatief goede rijplaten wilt huren? Dat is Lekkerkerker, gevestigd in Rotterdam. Wij zijn al meer dan 110 jaar een betrouwbare partner wanneer het gaat om de verhuur van rijplaten en draglineschotten. Op dit gebied kunnen wij ons zelfs het grootste verhuurbedrijf van Nederland noemen. Hierbij beschikken we over de juiste certificeringen om u de nodige kwaliteit te kunnen bieden. Denk hierbij aan certificaten zoals VCA en ISO 9001. Kiest u ook voor de deskundigheid van Lekkerkerker bij het huren van uw rijplaten?

Diversiteit in rijplaten te huren bij Lekkerkerker

U kunt bij Lekkerkerker terecht voor verschillende afmetingen en typen rijplaten. U kunt zowel kunststof als stalen rijplaten huren en bij elk type kunt u kiezen uit verschillende afmetingen. In totaal hebben wij meer dan 80.000 stalen en kunststof rijplaten in de verhuur. Op deze manier kunt u bij Lekkerkerker voor elke toepassing geschikte rijplaten huren. Stalen rijplaten bewijzen hun dienst vooral bij de aanleg van tijdelijke bouwwegen. Een werkterrein voor een bouwproject ligt vaak in ruw terrein en dat wordt meestal erger als er zwaar verkeer af en aan rijdt. We verhuren rijplaten van diverse afmetingen en in diktes van 10 tot 20 mm zodat er voor elke ondergrond een goede tijdelijke weg aan te leggen is. De rijplaten worden meestal met een overlap op de ondergrond geplaatst zodat ze de bodem goed afdekken. Ook voor het begaanbaar maken van grotere oppervlakten zijn stalen rijplaten geschikt. Dit geldt voor werkterreinen in de bouw maar bijvoorbeeld ook voor een tijdelijke parkeerplaats. Daarnaast bewijzen rijplaten hun dienst om ondergrond te beschermen in bebouwd gebied. Hoogwerkers kunnen de ondergrond bijvoorbeeld behoorlijk beschadigen als deze er niet geschikt voor is. Ook dan bieden rijplaten uitkomst.

Meer dan alleen verhuur van rijplaten

Hoewel Lekkerkerker zich specialiseert op het gebied van verhuur van rijplaten, kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere zaken. Heeft u bijvoorbeeld zelf rijplaten in uw bezit die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Wij kunnen ze weer strak en vlak walsen voor u.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte

Meer informatie over onze dienstverlening? Nog andere vragen? Of direct een offerte aanvragen? Wat het geval ook is, neem contact met ons op door te bellen naar 010 – 298 58 58. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om meteen een offerte voor u op te stellen.

Voor meer informatie over de verhuur van bouwhekken kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers via verhuur@lekkerkerker.com of vraag hier direct uw offerte aan.