• Deskundig
  • Specialistisch
  • Gecertificeerd

Bouwhekken

Dé specialist wanneer u kwalitatieve rijplaten wilt huren? Dat is Lekkerkerker, gevestigd in Rotterdam. Wij zijn een betrouwbare partner wanneer het gaat om de verhuur van rijplaten en draglineschotten. Op dit gebied kunnen wij ons zelfs het grootste verhuurbedrijf van Nederland noemen. Hierbij beschikken we over de juiste certificeringen om u de nodige kwaliteit te kunnen bieden. Denk hierbij aan certificaten, zoals VCA, ISO 14001, ISO 9001 en MVO fase 3. Kiest u ook voor de deskundigheid van Lekkerkerker bij het huren van uw rijplaten?

Diversiteit in rijplaten te huren bij Lekkerkerker

U kunt bij Lekkerkerker terecht voor verschillende soorten rijplaten. Zo verzorgen wij de verhuur van zowel kunststof als stalen rijplaten. Bij elke soort kunt u kiezen uit verschillende afmetingen. In totaal hebben wij meer dan 80.000 stalen en kunststof rijplaten in de verhuur. Op deze manier kunt u bij Lekkerkerker altijd precies de rijplaten huren die u nodig heeft.

Meer dan alleen verhuur van rijplaten

Hoewel Lekkerkerker zich specialiseert op het gebied van verhuur van rijplaten, kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere zaken. Heeft u bijvoorbeeld zelf rijplaten in uw bezit die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Wij kunnen ze weer vlak walsen voor u. Heeft u de rijplaten voor langere tijd nodig? Dan is het misschien ook aantrekkelijk om tweedehands rijplaten te kopen in plaats van te huren bij Lekkerkerker. Ook daarvoor kunt u namelijk bij ons terecht.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte

Meer informatie over onze dienstverlening? Nog andere vragen? Of direct een offerte aanvragen? Wat het geval ook is, neem contact met ons op door te bellen naar 010 – 298 58 58. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om meteen een offerte voor u op te stellen.

Voor meer informatie over de verhuur van bouwhekken kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers via verhuur@lekkerkerker.com of vraag hier direct uw offerte aan.