• Deskundig
  • Specialistisch
  • Gecertificeerd

Bouwhekken

Voor elk bouwproject en voor elk evenement kunt u bij Lekkerkerker de juiste schotten huren. Lekkerkerker is een betrouwbaar verhuurbedrijf voor diverse soorten materieel, waaronder rijplaten en draglineschotten. Wij kunnen ons op het gebied van rijplaten zelfs het grootste verhuurbedrijf van Nederland noemen. Wij werken veilig en deskundig maar hebben ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom kiest u ervoor om uw schotten te huren bij Lekkerkerker.

Diverse schotten om te huren bij Lekkerkerker

Bij Lekkerkerker kunt u terecht voor het huren van verschillende soorten schotten. Zo verhuren wij twee soorten draglineschotten:

  • Hardhouten draglineschotten met stalen frame in lengten van 6 tot 8 meter;
  • Hardhouten draglineschotten zonder stalen frame in lengten van 4 tot 12 meter.

Om gemakkelijk de draglineschotten op te kunnen rijden, zonder hiermee schade te veroorzaken, is het verstandig om gebruik te maken van oprijschotten. Ook deze kunt u bij ons huren. Heeft u ook rijplaten nodig? U huurt bij ons stalen rijplaten en kunststof rijplaten.

Neem contact op en vraag direct een offerte aan

Heeft u voor een bepaald project in de bouw of voor een evenement schotten nodig? Kies er dan voor om deze te huren bij Lekkerkerker! U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via 010 – 298 58 58. Ook wanneer u nog vragen heeft of graag wat meer informatie wilt over onze mogelijkheden, kunt u ons natuurlijk altijd bellen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn.

Voor meer informatie over de verhuur van bouwhekken kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers via verhuur@lekkerkerker.com of vraag hier direct uw offerte aan.